16apr

FZ-event i Ladegårdssøen

Konkurrence · Laegårdssøen, Frederiksværk, Danmark

Starter: søndag d. 16. april 2017 kl. 10:00. Slutter: søndag d. 16. april 2017 kl. 13:00

Søndag den 16. april 2017, kl 10 -13 byder Ølsted & Frederiksværk Sportsfiskerforening og Fishing Zealand børn på gratis fiskeri.

Fishing Zealand inviterer i samarbejde med Ølsted & Frederiksværk Sportsfiskerforening børn på gratis fisketur i påsken. Der vil være alt lige fra fiskevand, fiskegrej og fiskeguider gratis til rådighed.

I Påsken er der fire søer, der ligger gratis fiskevand til rådighed for børnene. Søerne er; Kaldredgård Put & Take, Ladegårdssøen, Iglekær Put & Take og Ørsted Fisk & Golf.

Du kan se de andre events her:
Kaldredgårdens P&T event i Eskebjerg den 13. april 2017
Iglekær P&T event i Toreby den 15. april 2017
Ørsted Fisk og golf event i Viby Sjælland den 17. april 2017

Udover at fire søer giver mulighed for at en masse børn kan komme på fisketur så ligger søerne også geografisk spredt, hvilket igen giver flere mulighed for at komme på fisketur. Abu Garcia har doneret fiskegrej til Fishing Zealands børne- og ungearbejde så selv børn uden fiskegrej har mulighed for at deltage i disse arrangementer.

Tilbuddet gælder for børn op til 12 år. Det eneste, der kræves, er at man tilmelder sig og er ledsaget af en voksen (ønsker den voksne at fiske skal der naturligvis indløses fiskekort).

Fishing Zealand stiller ved hver af søerne med alt fiskegrej og certificeret fiskeguide og instruktører der vil hjælpe og instruerer børnene i at fiske. Der vil derfor være rig mulighed for at fange lidt tips og tricks i forhold til Put & Take fiskeri – og fiskeri generelt.

Disse dage med gratis fiskeri i Put & Take søerne giver børnene en rigtig god mulighed for at komme ud og fiske og prøve kræfter med en hobby, der foregår i naturen og byder på lidt aktion og frisk luft.

Der er til arrangementet i Ladegårdssøen et loft på 15 deltagende børn, så tøv endelig ikke for længe med tilmeldingen.

Laegårdssøen
Auderødvej 52
3300 Frederiksværk
Danmark
Udsolgt!