19nov

Pike and Fly Premiere

· Restaurant Herthadalen, Lejre, Danmark

Starter: torsdag d. 19. november 2015 kl. 18:00. Slutter: torsdag d. 19. november 2015 kl. 21:00

Den 19. november 2015. Kom med til en hyggelig premiere på Niels Vestergaard og Gordon P. Henriksens nyeste fiskefilm: ”Pike & Fly” og nyd en dejlig fiskemiddag på den hyggelige Restaurant Herthadalen i Ledreborg Skov. Det hele koster kun 150,- og ud over filmvisning, middag og en dejlig øl fra Herslev Bryghus, får du et eksemplar af filmen med hjem på DVD.

Filmen er ført i samme succesfulde stil som Pike Secrets 1&2. Denne gang handler det 100% om geddefluefiskeri. Gordon viser de mest effektive teknikker til geddefiskeriet, mens Niels fanger det hele på kamera fra nye vinkler over og under vandet. Lars Chr. Bendtsen er også med i filmen og fortæller ikke kun om geddefluer, men om alt hvad du bør vide om stang, forfang og andet grej.

Inden vi viser filmen, vil Niels og Gordon fortælle, hvordan filmen er blevet til og deres oplevelser undervejs. Filmen har været i støbeskeen i lang tid, og de er begge meget spændte og stolte over at vise resultatet. Filmen er spækket med actionfyldte scener set fra helt nye vinkler. Poppersektionen har hjertebankende scener, hvor vandet nærmest eksploderer få meter fra Gordons stangtop og glæden ved denne type fiskeri er ikke til holde tilbage, når han fortæller om hvorfor gedden er hans yndlingsfisk. I popperscenen ser vi bl.a. også Niels Vestergaards nyeste opfindelse Dual Camera, der på samme tid viser, hvordan gedden hugger over og under vandet. Det giver et helt nyt indblik i hvordan gedden opfører sig i de kritiske sekunder under hugget. Udover disse unikke vinkler, byder hele filmen på intense hug, tunge fights og en masse flotte stemningsbilleder fra fisketurene.

Der er altså lagt i oven til en hyggelig aften på Restaurant Herthadalen med udsigt ud over Knab Sø.

Det hele foregår d. 19. november kl 18:00
Slangealléen 1 · 4320 Lejre

Pris: 150,-
Gebyr 15,-

Se trailer her

Restaurant Herthadalen
Slangealleen 1
4320 Lejre
Danmark
Udsolgt!