9feb

Kajakfiskeri

· Restaurant Store Børs, Roskilde, Danmark

Starter: tirsdag d. 9. februar 2016 kl. 18:00. Slutter: tirsdag d. 9. februar 2016 kl. 21:00

Så er der atter engang fisk på både menuen og programmet når Rolk og Fishing Zealand inviterer til spændende foredrag. KAJAKFISKERI – Om at gå all-in, men også lidt om hvordan man kommer i gang med at fiske fra kajak, tirsdag den 9. februar 2016.

Vi starter traditionen tro disse hyggelige vinteraftener med en lækker fiskeanretning og derefter er der også fokus på fisk når der holdes foredrag.

Lystfiskerene Finn Sloth og Dennis BomBom fra Team Wild Out gæster Roskilde den 9. februar 2016, hvor de holder foredrag om at gå all-in på kajakfiskeri. De vil fortælle om alle aspekter af kajakfiskeri, filmproduktion og ikke mindst store fisk.

Kajakfiskeriet har efterhånden bidt sig fast som en niche i nichen. Sportsfiskeriet oplevede en udvikling i form af en ny vej, man kunne vælge at gå. Der er stort set ingen grænser for, hvad der kan lade sig gøre i en kajak, så det er kun fantasien og sikkerheden der sætter grænserne - hvis ellers man besidder lysten og modet til at gå all-in!
To af de mange danske kajakfiskere der er gået all-in på deres sport er Finn Sloth og Dennis BomBom, der begge fisker for Team Wild Out, og begge har store og flotte fisk på CV’et. I særdeleshed Finn Sloth der pt har den største sportsfiskede gedde i Danmark og lige er kommet hjem fra Hobie Fishing World Championship i Kina med en flot 3. plads.
De to kajakfiskere vil denne aften fortælle om, hvordan det hele startede. De vil fortælle om hvilke typer af grej de bruger, hvor og hvornår, og så vil de komme ind på hvordan de har rigget deres kajakker op. De vil tage en kajak med, så alle har en mulighed for at komme helt tæt på en af disse fiskemaskiner.
Ydermere vil de komme rundt om hvad det vil sige at lave film når man sidder på vandet, alene. Der vil blive talt om sikkerhed og udstyr, og så vil der naturligvis også blive fortalt lidt om hvordan det er at fange den største fisk, nogensinde fanget i Danmark - fra kajak!
Der vil være åben snak efter programmet, så man kan få spurgt om alt hvad der måtte dukke op.

Tid og sted: Tirsdag den 9. februar 2016, kl. 18:00 – 21.00, Restaurant Store Børs – Havnevej 43 – 4000 - Roskilde (Roskilde Havn)

Andre kommende foredrag:
Sportsfiskeri efter Havørreder den 27/1-2016

Bindesession den 17/2-2016

Fluebinding den 24/2-2016

PREDATORFISKERI den 8/3-2016

Restaurant Store Børs
Havnevej 43
4000 Roskilde
Danmark
Udsolgt!