Aventura

Kutter

Middelfart, Danmark

2 Anmeldelser

1 Følger

Om Aventura

Om udbyderen

Uanset om det drejer sig om hardcore fisketure, firmaudflugter eller en familietur på vandet - så er en sejltur med Galeasen Aventura en unik oplevelse. Man skal booke hele Aventura for at komme afsted. Ring for at få et tilbud. Vi kan enten sejle for motor eller du kan være m... + Læs mere

Båden, Aventura

Aventura er certificeret og godkendt af:
Søfartsstyrelsen

Aflysningspolitik

Turen kan afbestilles såfremt den endnu ikke er blevet bekræftet af Aventura. Så snart turen er bekræftet, er det ikke muligt at afbestille. Der udst... + Læs mere

Betaling

Når en tur bliver booket, bliver pengene udelukkende autoriseret, dvs. “reserveret” på din konto. Kun hvis eller når bookingen er blevet bekræftet af Aventura, vil pengene blive trukket. Bliver turen afvist, trækkes pengene naturligvis ikke. I tilfælde af aflysning refunderes det fulde beløb til din konto.

2 Anmeldelser

Hanne P.

april 2016

Min mand og jeg havde en dejlig tur med på Lillebælt med Aventura. Solen skinnede det meste af dagen og stemningen var høj. Og så fangede vi sågar vores aftensmad. Kan helt klart anbefales!

Torben H.

februar 2016

Alt i alt en fin dag. Ikke det bedste vejr men der var mange fisk. Jeg ville ha givet fem stjerner hvis vejret havde været bedre.

Gå til kalender

Svartid: An hour Svarprocent: 100%

Trips

januar 2018 (Uge 4)

man 22. jan

tir 23. jan

ons 24. jan

tor 25. jan

fre 26. jan

lør 27. jan

søn 28. jan

Aventuras Placering

Havnegade 84
5500 Middelfart, Danmark

Kørselsvejledning