LejMinBåd Norsminde

Bådudlejning

Malling, Danmark

6 Anmeldelser

1 Følger

Om LejMinBåd Norsminde

Om udbyderen

Bådudlejning starter fra 850 kr. per dag i Norsminde. Området ved Norsminde er perfekt til småbåde. Der er skønne vige og bugter til afslapning og fiskeri.

Aflysningspolitik

Turen kan afbestilles såfremt den endnu ikke er blevet bekræftet af LejMinBåd Norsminde. Så snart turen er bekræftet, er det ikke muligt at afbestille... + Læs mere

Betaling

Når en tur bliver booket, bliver pengene udelukkende autoriseret, dvs. “reserveret” på din konto. Kun hvis eller når bookingen er blevet bekræftet af LejMinBåd Norsminde, vil pengene blive trukket. Bliver turen afvist, trækkes pengene naturligvis ikke. I tilfælde af aflysning refunderes det fulde beløb til din konto.

6 Anmeldelser

Henrik F.

juli 2016

Vi trollede en hel dag, men fangede ikke noget. Men det er jo ikke LejMinBåds skyld, så giver alligevel 5 stjerner, da båden var lækker og vejret var godt. :-)

Kasper L.

juni 2016

Det kan godt nogen gange være lidt misvisende med billederne på hjemmesiden, men her stemte alt sgu overens. var rigtgi fint tilfreds med båden. Og så skinnede solen fra en skyfri himmel hele dagen. Så er det svært at finde noget at klage over. Tak for en god dag. Vi ses næste so... + Læs mere

Tommy C.

maj 2016

Vejret slog om ligesom vi lagde fra, så vi nåede kun at sejle i lidt over en halv time inden vi tig hjem. Det var lidt surt.

Søren H.

oktober 2015

har ikke noget at klage over. fem stjerner

Karin S.

august 2015

Det fungere fint med lejen og med det praktiske. Kan godt anbefale LejMinBåd til andre der har lyst til at leje en båd uden at betale for meget. Tror vi gør det igen snart.

1
2
Hvornår?
23. januar 2018
Hvilken båd?
LejMinBåd Norsminde

Motorbåd

LejMinBåd Norsminde

Familie/Kabinebåd

LejMinBåd Norsminde

Speedbåd

LejMinBåd Norsminde

Styrepultbåd

LejMinBåd Norsminde

Både og Joller - 4 timer

LejMinBåd Norsminde

Både og Joller

Book

Beløbet bliver ikke trukket endnu

LejMinBåd Norsmindes Placering

Norsmindevej
8340 Malling, Danmark