Gør din firmatur til en fisketur

Lad Fishtrip arrangere jeres næste firmatur og hiv en oplevelsesrig dag i land, som du og dine kolleger vil huske. Hos Fishtrip kan vi skræddersy dagen helt efter jeres ønsker, og vi lover, at I får frisk havgus i lungerne, røde kinder og masser af hyggelig tid sammen.

Tempoet ned - sammenholdet op

Hverdagens tempo er tit højt, så selvom du og dine kolleger bruger mange timer sammen hver dag, er det langt fra altid, at man har mulighed for at lære hinanden rigtigt at kende.

Ved vandet er verden helt anderledes. Her er tempoet skruet ned. Det giver dig og dine kolleger en fantastisk mulighed for at slappe af sammen, lære hinanden bedre at kende og vende alle de ting, der ikke er tid til i hverdagen. Det giver et stærkere sammenhold og en bedre forståelse af hinanden, når I vender tilbage til kontoret.

“Vi havde et brag af en firmatur. Ingen af os havde den store erfaring som lystfiskere, men guiden som Fishtrip havde sørget for, hjalp til at vi alle havde en skøn dag. Det skal vi snart igen!”

Søren Riis fra GoMore

Et hav af muligheder

Der er et hav af muligheder for at sammensætte en god tur, der passer til jer. Hos Fishtrip har vi ingen krav til, hvordan den skal se ud – kun gode idéer. Du behøver heller ikke eje en gammel sweater, være søulk eller kunne lystfiskerhistorier om kæmpe fisk.

Vi sørger for en dygtig guide, der kan hjælpe jer med grej og knuder, så alle kan være med.

“Vi havde en fantastisk fisketur med en super kutter og en god og behjælpelig skipper. Selvom vi ikke havde nogen erfaring med fiskeri inden turen, blev der hevet torsk ind i lange baner. Vi lånte alt grej på kutteren. Det hele fungerede upåklageligt!”

Jakob Schrøder

Fang jeres egen mad og få vores dygtige kokke til at tilberede den

I går helt sikkert i land med en god oplevelse, og vi håber, at I også har en flot fangst med. Fishtrip samarbejder med flere dygtige kokke, som kan forvandle jeres fangst til lækre retter.

En del af charmen ved lystfiskeri er, at intet er garanteret, så hvis fiskene ikke er med på den idé, eller hvis har du reserveret plads i fryseren derhjemme til din fangst, sørger vi selvfølgelig stadig for, at I får serveret nogle af havets herligheder. I er også velkomne til at fylde køletasken og medbringe jeres egen mad, hvis I har lyst.

Hiv fisk i land med de kendte

Tag med på den ultimative firmafisketur med Gordon Henriksen og Nikolaj Kirk, begge kendt fra populære Tv-programmer. Arrangementet er en ren vinder for både garvede lystfiskere og nybegyndere. Dagen starter med lystfiskeri under kyndig guidning af Gordon og evt. hans medhjælpere – og der er selvfølgelig præmier til de største fisk. Derefter tilbereder I jeres fangst i samarbejde med Nikolaj, hvorefter dagen afsluttes med det lækre måltid. Uanset om man mest er til fiskeriet med Gordon, eller madlavningen sammen med Nikolaj, er der en aktiv, lærerig dag i vente. Det bliver en uforglemmelig oplevelse hvor I samtidig bliver godt klædt på til jeres næste fisketur på egen hånd. Vi står selvfølgelig for alt planlægning og grej.

Hop om bord på en hyggelig fiskekutter, tag en fiskestang i den ene hånd, en kold øl i den anden og nyd en afslappet dag med vind i håret, hyggelig stemning og fisk på krogen.
- Gør din firmatur til en fisketur med Fishtrip.

Vejen til vandet er kort

Vi tager jer i hånden og sørger for at de bedste rammer bliver lagt for jeres fisketur.

Er du interesseret i priser, muligheder eller andet, så start med at introducere dig selv og vi vil kontakte dig.

Tak

Du kan også kontakte os direkte: 50 15 51 96