FZ-event i Brynshøj P&T

Kutter

Højby Sjælland, Danmark

2 Anmeldelser

0 Ingen følgere endnu

Om FZ-event i Brynshøj P&T

Om udbyderen

DETTE EVENT ER UDSOLGT! Fishing Zealand inviterer i samarbejde med Brynshøj Put & Take børn på gratis fisketur i påsken. Der vil være alt lige fra fiskevand, fiskegrej og fiskeguider gratis til rådighed. I Påsken er der fem søer på Sjælland, der lægger gratis fiskevand til rådi... + Læs mere

Båden, FZ putandtak 5

30 Personer

FZ putandtak 5 er certificeret og godkendt af:
Søfartsstyrelsen

Aflysningspolitik

Turen kan afbestilles såfremt den endnu ikke er blevet bekræftet af FZ-event i Brynshøj P&T. Så snart turen er bekræftet, er det ikke muligt at af... + Læs mere

Betaling

Når en tur bliver booket, bliver pengene udelukkende autoriseret, dvs. “reserveret” på din konto. Kun hvis eller når bookingen er blevet bekræftet af FZ-event i Brynshøj P&T, vil pengene blive trukket. Bliver turen afvist, trækkes pengene naturligvis ikke. I tilfælde af aflysning refunderes det fulde beløb til din konto.

2 Anmeldelser

Steffen S.

marts 2016

Nemt at tilmelde sig arrangementet. Og styr på detaljerne ved ankomst. Løbende opfølgning under hele arrangmentet. Ingen fisk fanget men en god dag ved søen.

Jakob M.

marts 2016

Kanon dag ved fiskesøen, meget flinke og hjælpsomme arrangører, der var til rådighed under hele arrangementet. trods det kolde våde vejr var humøret højt, min dreng fik hans første fangst så han var meget stolt.

, Højby Sjælland
Se præcis placering
Gå til kalender

Svartid: An hour Svarprocent: 100%

Trips

januar 2018 (Uge 4)

man 22. jan

tir 23. jan

ons 24. jan

tor 25. jan

fre 26. jan

lør 27. jan

søn 28. jan

FZ-event i Brynshøj P&Ts Placering

Tinghulevej 8D
4573 Højby Sjælland, Danmark

Kørselsvejledning