Mønbådene

Bådudlejning

Stege, Danmark

6 Anmeldelser

4 Følgere

Om Mønbådene

Om udbyderen

(Bådene kan afhentes mellem kl. 07 og kl. 10 og skal afleveres igen senest inden mørkets frembrud. Ønskes båden afhentet udenfor tidsrummet 7-10, så gør opmærksom herpå i kommentarfeltet ved bestilling) Kom ud og oplev verdensklasse geddefiskeri i Stege Bugt og Stege Nor. Mønbå... + Læs mere

Aflysningspolitik

Turen kan afbestilles såfremt den endnu ikke er blevet bekræftet af Mønbådene. Så snart turen er bekræftet, er det ikke muligt at afbestille. Der uds... + Læs mere

Betaling

Når en tur bliver booket, bliver pengene udelukkende autoriseret, dvs. “reserveret” på din konto. Kun hvis eller når bookingen er blevet bekræftet af Mønbådene, vil pengene blive trukket. Bliver turen afvist, trækkes pengene naturligvis ikke. I tilfælde af aflysning refunderes det fulde beløb til din konto.

6 Anmeldelser

Preben J.

juni 2016

Egentlig alletiders små både og fine mennesker. Vi fik aldrig en gedde at se, men ellers havde vi en god dag. Og fangst er jo aldrig garanteret, så det tager vi med. Tak til Carsten for at give os en rigtgi fin dag alligevel.

Finn H.

juni 2016

Særdeles god service fra Carsten. Jeg kan varmt anbefale et besøg

Frederik J.

maj 2016

Skal du have en tur på noret, eller fjorden, uden selv at have jolle, så er Carsten færgemand ham du søger! God service og Carsten er bare super flink. :)

Hans E.

januar 2016

Vi fik gode instrukser af Carsten og de pladser han udpegede, gav flotte gedder. Et par gode dage i Stege Nor. Hans

Jesper L.

januar 2016

Møn bådene er fine små både, for dem der gerne vil prøve brakvandsfiskeriet. Man kunne dog savne muligheder for dyrere både med elmotor og elektronik ombord.

1
2
Hvornår?
22. november 2017
Hvilken båd?
Mønbådene

Jolle: Ideel for 2-3 fiskere

17-fods Smartliner-båd

Smartliner: Ideel for 3 fiskere

Book

Beløbet bliver ikke trukket endnu

Mønbådenes Placering

Stege Havn
Fiskerstræde 18
4780 Stege, Danmark

Kørselsvejledning