M/S Mik Pedersen

Kutter

Aabenraa, Danmark

5 Anmeldelser

1 Følger

Om M/S Mik Pedersen

Om udbyderen

M/S Mik Pedersen er den eneste indregistrerede skib, som sejler fra Aabenraa. Skibet er yderst sødygtig. M/S Mik Pedersen sejler hver weekend i 2015, men når vi kommer ind i 2016, sejler de også i hverdagene. Skipperen hedder Jønne, og han sørger for, at der bliver fanget mass... + Læs mere

Båden, M/S Mik Pedersen

12 Personer

M/S Mik Pedersen er certificeret og godkendt af:
Søfartsstyrelsen

Aflysningspolitik

Turen kan afbestilles såfremt den endnu ikke er blevet bekræftet af M/S Mik Pedersen. Så snart turen er bekræftet, er det ikke muligt at afbestille. ... + Læs mere

Betaling

Når en tur bliver booket, bliver pengene udelukkende autoriseret, dvs. “reserveret” på din konto. Kun hvis eller når bookingen er blevet bekræftet af M/S Mik Pedersen, vil pengene blive trukket. Bliver turen afvist, trækkes pengene naturligvis ikke. I tilfælde af aflysning refunderes det fulde beløb til din konto.

5 Anmeldelser

Bjarne H.

maj 2016

En ganske fin fladfisketur.

Britta J.

maj 2016

Vi havde en skøn tur og fangede 14 store rødspætter og 1 skrubbe. Der var god hjælp at hente hos skipper og han kunne lige finde de gode steder.

Hans J.

april 2016

Min søn var sin første pilketur med farmand, og vi nød det begge to. Heldigvis fangede han ikke nogen fisk der var større end mine. ;-)

Sigurd J.

oktober 2015

Det var en lidt blæsende dag, så vi fangede ikke så mange fisk. Det var min søn ked af. Men jeg har lovet ham, at vi prøver gen en anden gang.

Hans Christian S.

juni 2015

Igen en dejlig dag på Aabenraa fjord med Jønne og hans super hjælpsomme besætning. Kan varmt anbefales.

Gå til kalender

Svartid: An hour Svarprocent: 100%

Trips

januar 2018 (Uge 4)

man 22. jan

tir 23. jan

ons 24. jan

tor 25. jan

fre 26. jan

lør 27. jan

søn 28. jan

M/S Mik Pedersens Placering

Aabenraa
Sydhavn 14
6200 Aabenraa, Danmark

Kørselsvejledning