M/S Neptun

Kutter

Fredericia, Danmark

4 Anmeldelser

0 Ingen følgere endnu

Om M/S Neptun

Om udbyderen

Tag på fisketur med skipper Henrik Holleufer og M/S-Neptun, med afgang fra Skærbæk havn. M/S Neptun er en ombygget kutter på 19,89 BRT og 14,5 m lang. Der er opvarmet opholdsrum, 8 Gæstekøjer, køkken og toilet. I 1998 var Neptun igennem en total modernisering og fremtræder i da... + Læs mere

Båden, M/S Neptun

M/S Neptun er certificeret og godkendt af:
Søfartsstyrelsen

Aflysningspolitik

Turen kan afbestilles såfremt den endnu ikke er blevet bekræftet af M/S Neptun. Så snart turen er bekræftet, er det ikke muligt at afbestille. Der ud... + Læs mere

Betaling

Når en tur bliver booket, bliver pengene udelukkende autoriseret, dvs. “reserveret” på din konto. Kun hvis eller når bookingen er blevet bekræftet af M/S Neptun, vil pengene blive trukket. Bliver turen afvist, trækkes pengene naturligvis ikke. I tilfælde af aflysning refunderes det fulde beløb til din konto.

4 Anmeldelser

Søren N.

marts 2016

Havde en fantastisk dag sammen med drengene. Vi fangede godt ed torsk og sej, så kæresterne kan ikke brokke sig. Oplagt til en drengetur. Tak for denne gang. Vi kommer igen!

Hans Henrik J.

maj 2015

Min kone og jeg havde en god da med vores søn. Han syns især det var sjovt at man kunne følge med på undervandskameraet. kan anbefale en tur på lillebælt med Neptun. Tak for en god dag.

Bente P.

april 2015

Pragtful tur. Godt vejr. Masser af torsk og god stemning

Karl Ø.

januar 2015

Jeg var ude med min søn for første. Desværre syntes han at undervandskameraet var sjovere end at fiske, men det lykkedes os dog at fange en enkelt torsk så lillemor ikke blev skuffet. :)

Gå til kalender

Svartid: An hour Svarprocent: 100%

Trips

januar 2018 (Uge 4)

man 22. jan

tir 23. jan

ons 24. jan

tor 25. jan

fre 26. jan

lør 27. jan

søn 28. jan

M/S Neptuns Placering

Jylland
Skærbækhavn Fjordvejen 40 40
7000 Fredericia, Danmark

Kørselsvejledning