M/S Sværd

Kutter

Helsingør, Danmark

6 Anmeldelser

3 Følgere

Om M/S Sværd

Om udbyderen

Sværd med Kim Knudsen bag roret byder velkommen til store oplevelser til søs. Om vinteren er det Kims speciale, bulefiskeriet, som udøves. Men der er rig mulighed for at fange en række spændende arter året igennem. Kontakt Fishtrip med særlige ønsker. Sværd sejler i sommerper... + Læs mere

En del af Nord Marine

M/S Sværd er sammen med følgende en del af Nord Marine.

  Skipperen, Kim Knudsen

  Kim Knudsen må siges at være en legende blandt turbådene på Øresund. Siden 1982 har Kim siddet bag roret på Sværd, hvilket naturligvis gør at han kend... + Læs mere

  Båden, Sværd

  30 Personer

  60 Fod

  240 HK

  Sværd er en klassisk kutter, der har sejlet mange år på Øresund. Der er fin plads ombord og en hyggelig salon under dæk.

  Sværd er certificeret og godkendt af:
  Søfartsstyrelsen

  Aflysningspolitik

  Turen kan afbestilles såfremt den endnu ikke er blevet bekræftet af M/S Sværd. Så snart turen er bekræftet, er det ikke muligt at afbestille. Der uds... + Læs mere

  Betaling

  Når en tur bliver booket, bliver pengene udelukkende autoriseret, dvs. “reserveret” på din konto. Kun hvis eller når bookingen er blevet bekræftet af M/S Sværd, vil pengene blive trukket. Bliver turen afvist, trækkes pengene naturligvis ikke. I tilfælde af aflysning refunderes det fulde beløb til din konto.

  6 Anmeldelser

  Morten O.

  februar 2016

  God tur. Ikke så mange dikkedarer. Skipper ved hvor fiskene er, og vi ved hvordan vi får de ombord. Det kunne ikke være bedre. Vi ses snart

  Bo W.

  februar 2016

  Det var lidt af en skuffelse, at vejret var så dårligt, for vi blev lidt søsyge. Ved godt det ikke er skippers skyld, men det er svært at give flere stjerner når man var for syg til at fiske.

  Allan O.

  januar 2016

  Kim gør sit til at finde stimerne på loddet og det er altid hyggelig at være ombord på sværd, til trods for at man ikke er så søstærk. Mvh Allan.

  jannis l.

  januar 2016

  Jeg var ude med Sværd Søndag d.17.01.2016, vi fandt fiskene og jeg hev lige en ny PR op af vandet. Helt igennem fantastisk tur. Jeg fik lejet noget grej og det fungerede også som det skulle.

  Lauritz J.

  januar 2016

  En flot dag med tilpas mængde torsk. Skipper gjorde hvad han kunne for at finde fiskene og det lykkedes da også langt hen af vejen.

  1
  2
  Helsingør, Helsingør
  Se præcis placering
  Gå til kalender

  Svartid: An hour Svarprocent: 100%

  Trips

  januar 2018 (Uge 3)

  man 15. jan

  tir 16. jan

  ons 17. jan

  tor 18. jan

  fre 19. jan

  lør 20. jan

  søn 21. jan

  M/S Sværds Placering

  Helsingør
  Strandpromenaden 10
  3000 Helsingør, Danmark

  Kørselsvejledning