Svenstrup Sportfishing Bornholm

Kutter

Bornholm, Danmark

4 Anmeldelser

Ingen følgere endnu

Om Svenstrup Sportfishing Bornholm

Om udbyderen

Priser er inkl. grej, dragter, redningsveste, forsikring og fiskeguide med 25 års erfaring. Det eneste du skal medbringe er godt humør og mad & drikke til dagen. Mad & drikke kan også bestilles mod merbetaling i bemærkningsfeltet ved booking. OBS: Sejler kun hvis båden er helt... + Læs mere

Båden, sv3

sv3 er certificeret og godkendt af:
Søfartsstyrelsen

Aflysningspolitik

Turen kan afbestilles såfremt den endnu ikke er blevet bekræftet af Svenstrup Sportfishing Bornholm. Så snart turen er bekræftet, er det ikke muligt a... + Læs mere

Betaling

Når en tur bliver booket, bliver pengene udelukkende autoriseret, dvs. “reserveret” på din konto. Kun hvis eller når bookingen er blevet bekræftet af Svenstrup Sportfishing Bornholm, vil pengene blive trukket. Bliver turen afvist, trækkes pengene naturligvis ikke. I tilfælde af aflysning refunderes det fulde beløb til din konto.

4 Anmeldelser

Malte T.

april 2016

Jan er en suveræn guide og skipper. Kan varmt anbefales.

Søren J.

juni 2015

God tur. Selvom det var vanvittigt varmt, så var der lidt vind på søen. Det var den perfekte måde at tilbrige årests første hededag på. Tak til Jan!

Kim P.

maj 2015

Kan helt klart anbefale SS. Både min svoger og jeg havde en dejlig dag så det vil I også få. Det er jeg sikker på. Tak for sidst.

Kirsten P.

april 2015

Min mand og jeg havde en skøn dag med Jan. Det var dejligt vejr og solen skinnede. Ovenikøbet fik vi en flot laks med hjem. Vi kan varmt anbefale Jan.

Gå til kalender

Svartid: An hour Svarprocent: 100%

Trips

juni 2017 (Uge 25)

man 19. jun

tir 20. jun

ons 21. jun

tor 22. jun

fre 23. jun

lør 24. jun

søn 25. jun

Svenstrup Sportfishing Bornholms Placering


Bornholm, Danmark