Svenstrup Sportfishing Ystad

Kutter

Ystad, Danmark

4 Anmeldelser

0 Ingen følgere endnu

Om Svenstrup Sportfishing Ystad

Om udbyderen

Jan Svenstrup har 25 års erfaring med småbådsfiskeri, så lad Svenstrup Sportsfishing hjælpe jer til en unik dag på vandet efter jeres drømme fisk. Jan har trollet de fleste steder; fra Ålandsøerne i nord, til Rügen i syd, samt i de store svenske søer. Jan har prøvet alt inden for... + Læs mere

En del af

Svenstrup Sportfishing Ystad er sammen med følgende en del af .

  Båden, sv2

  sv2 er certificeret og godkendt af:
  Søfartsstyrelsen

  Aflysningspolitik

  As long as the trip has not been confirmed by Svenstrup Sportfishing Ystad, you can cancel the trip and you will not be charged. If or when the trip h... + Læs mere

  Betaling

  Når en tur bliver booket, bliver pengene udelukkende autoriseret, dvs. “reserveret” på din konto. Kun hvis eller når bookingen er blevet bekræftet af Svenstrup Sportfishing Ystad, vil pengene blive trukket. Bliver turen afvist, trækkes pengene naturligvis ikke. I tilfælde af aflysning refunderes det fulde beløb til din konto.

  Anmeldelser

  Malte T.

  april 2016

  Jan er en suveræn guide og skipper. Kan varmt anbefales.

  Søren J.

  juni 2015

  God tur. Selvom det var vanvittigt varmt, så var der lidt vind på søen. Det var den perfekte måde at tilbrige årests første hededag på. Tak til Jan!

  Kim P.

  maj 2015

  Kan helt klart anbefale SS. Både min svoger og jeg havde en dejlig dag så det vil I også få. Det er jeg sikker på. Tak for sidst.

  Kirsten P.

  april 2015

  Min mand og jeg havde en skøn dag med Jan. Det var dejligt vejr og solen skinnede. Ovenikøbet fik vi en flot laks med hjem. Vi kan varmt anbefale Jan.

  Gå til kalender

  Svartid: An hour Svarprocent: 100%

  Trips

  januar 2021 (Uge 4)

  man 25. jan

  tir 26. jan

  ons 27. jan

  tor 28. jan

  fre 29. jan

  lør 30. jan

  søn 31. jan

  Svenstrup Sportfishing Ystads Placering


  Ystad, Danmark